Irak

Irak

SUBOR Irak’ta gerçekleştirilen Enerji projelerinin en önemli tedarikçisi olmaya devam etmektedir. Erbil’de devam eden Khabat Projesi’nden sonra, Irak Enerji Bakanlığı tarafından Bağdat yakınlarında gerçekleştirilecek olan ve ana Yükleniciliği Enka Insaat Ve Sanayı A.S. & Bechtel ortaklığı tarafından yürütülen Besmeyah Enerji Santrali’nin CTP Boruları SUBOR tarafından temin edilmektedir.

2016 yılı başında başlanmış olan ve 2016 yılı 3. Çeyreğinde tamamlanması planlanan proje kapsamında, DN600 – DN2400 mm çap aralığında PN12 Basınç ve SN 5000 N/m2 rijitlik sınıfında 940 m boru ve fitting parçasının temini gerçekleştirilecektir.

Proje kapsamında tespit kitlesi kullanım gerekliliğini ortadan kaldıran, Subor tarafından özel olarak geliştirilmiş eksenel yönde yük taşıma kabiliyetine sahip Biaxial borular kullanılacaktır.

Projeye mühendislik hizmetleri SUBOR tarafından verilmekte olup, sahada gerçekleştirilecek Biaxial boruların laminasyon ile bağlanması faaliyetleri, konusunda uzman SUBOR Saha Ekibi tarafından gerçekleştirilecektir.